Míriam Martí Pallarès

Sobre mi

Vaig fer la formació d'actriu alhora que la carrera de Biologia Humana.

M'encanta actuar. Viure altres vides a través de diferents pesonatges és un privilegi i fer que així el públic passi una bona estona és una experiència molt enriquidora.

A més de treballar com actriu també he treballat fusionant la ciència amb la cultura i l'art. He utilitzat diferents llenguatges, com ara l'audiovisual, per apropar la ciència a la societat i fer-ho d'aquesta manera em sembla molt interessant i potent. Actualment faig de professora tant de teatre com de ciències i sempre que puc utilitzant l'art com a vehicle.

Sóc una persona amb curiositat, que aprecia la bellesa tant natural com la construïda en el nostre món.  Per aquesta raó m'encanta connectar imatges de diferents disciplines, com podeu veure en el blog  "Artistic Synapses", creant noves imatges inspiradores que poden resultar en noves idees, creacions, sensacions, etc.  

Finalment, m'agrada dibuixar i la fotografia, dos llenguatges des dels quals també poder expressar i comunicar i per això aquesta web conté un espai per a algunes de les meves il·lustracions i fotografies.

 

M%C3%ADriam%20Mart%C3%AD%20by%20Jordi%20

CONTACTE

  • Black Instagram Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Twitter Basic Black
  • Black Pinterest Icon

Sobre les imatges: la majoria de les imatges utlitzades en les "sinapsis artístiques" no són meves. L'ús d'aquestes imatges té com a finalitat difondre coneixement i inspirar. Les imatges van acompanyades de l'acreditació corresponent quan s'ha trobat. Totes les imatges són propietat dels seus creadors. Si alguna imatge no estigués ben acreditada o vostè està en desacord del seu ús en el blog, siusplau, contacti'm i corregiré l'acreditació o retiraré la imatge.